B2B event - Beograd, septembar 2022

Kao marketinški aktivna kompanija, uvijek pokušavamo da svoje proizvode i rješenja približimo krajnim korisnicima, da li se radilo o fizičkim licima ili poslovnim partnerima. Prisustvo raznim događajima, sajmovima, prezentacijama i stručnim panelima je dugogodišnja praksa brenda Lunos.

 

Iskoristili smo priliku, da uporedo sa otvaranjem našeg novog salona u Novom Sadu, prisustvujemo B2B eventu za arhitekte, građevinske inženjere, dizajnere enterijera i investitore, gdje su pored brenda Lunos učestvovale brojne renomirane kompanije iz ovih oblasti.

 

Na petodnevnom događaju, koji se održao 5.septembra, okupilo se 19 kompanija, lidera na polju arhitekture, građevinarstva, te dizajna i opremanja enterijera, kako bi bili u toku sa inovativnim materijalima, proizvodima i rješenjima.

 

Brend Lunos je uspješno prezentovao g.Aleš Simerl, Head of International Sales preduzeća Lunos d.o.o. iz Slovenije, koji nam je podijelio svoje utiske:
"Zadovoljstvo je i velika privilegija, naći se na veoma interesantnom i posjećenom događaju kao što je današnji, gdje su učešće uzele neke od najboljih kompanija u svojoj oblasti. Za Lunos je od izuzetne važnosti, da kontinuirano prezentira i približava svoje proizvode i rješenja krajnim potrošačima. Kao lider u kategoriji decentralizovanih ventilacionih sistema, naša je obaveza da svojim iskustvom i kontinuiranom aktivnošću približimo svima važnost ventilacije u životnom prostoru i podržimo sve one koji žele da unaprijede kvalitet života. Uvjereni smo da imamo znanja, da preko svojih visoko kvalitetnih proizvoda i rješenja, možemo doprinijeti unapređenju kvaliteta života potrošačima na svim novim tržištima, od kojih je Srbija svakako jedna od najvažnijih za nas."
 

Osjetite svježinu u svom domu.

Aktuelno


Imate pitanje? PIŠITE NAM!

Ime i prezime
Telefon *
E-pošta *
Poruka