Idealni nivo vlažnosti u prostoriji

Gospođa Melita Merzdovnik iz Slovenskog Gradca je prije nekoliko godina obnovila stariju kuću. Ubrzo nakon toga, u kući su se pojavili problemi sa vlagom i buđi. Ovo je bio znak za uzbunu, pa je odlučila da u renoviranu kuću ugradi LUNOS decentralizovani sistem. Rezultati su je impresionirali i sigurna je da i drugi imaju slično pozitivno iskustvo, jer je nemoguće biti razočaran efikasnošću ventilacionog sistema.

 

Melita je znala da samo dobar ventilacioni sistem može da riješi probleme sa buđi i viškom vlage, ali je trebalo neko vrijeme da se pronađe pravi. Pretražujući i provjeravajući ponudu ventilacionih sistema u tehničkim prodavnicama, naišla je na časopis u kojem je pročitala članak o iskustvima sa LUNOS ventilacionim sistemima. Pozitivna iskustva su je privukla, pa je pozvala kompaniju. Melita ne može dovoljno da pohvali profesionalni odnos na koji je naišla. "Pozvala sam kancelariju Lunos u Mariboru i dogovorila posjetu sa tamnošnjim zasposlenim, g. Domenom. Odmah sam stekla dobar osjećaj da radim sa ozbiljnom firmom i stručno obrazovanim ljudima. Gospodin Domen je uvijek bio voljan da strpljivo odgovori na gomilu mojih pitanja. I tako sam se oslobodila svake sumnje u moju odluku."

 

Profesionalan odnos, zadovoljna stranka


Veoma je zadovoljna ventilacionim sistemom Lunos. Takođe hvali sve zaposlene u kompaniji, koji imaju sva potrebna saznanja iz ove oblasti. U to se i sama uvjerila prilikom postavljanja sistema. "Montažeri su radili svoj posao veoma profesionalno i bila sam daleko od toga da ću imati bezbroj izbušenih rupa u stanu, kao što sam ranije razmišljala. Majstor je obavio posao izuzetno brzo i nijedan dio posla nije ostao nedovršen. Još nije bilo nikakve prašine, sve je počistio.". Svoje dobro iskustvo sa ugradnjom LUNOS ventilacionih sistema povjerila je rođaku, koji je odugovlačio sa postvljanjem sistema zbog bojazni da će postavljanje oštetiti i uništiti malter. Zatim ga je i on kupio. Melita nastavlja: " Zaista impresivno koliko je lako instalirati ovaj sistem. Pa, naravno, ako čovjek redovno postavlja, naučiće sve o tome. A u Lunosu više nego očigledno znaju šta rade. 

 

Presrećna je što se oslobodila viška vlage: "Ranije sam često otvarala prozore da provjetrim, ali nije mnogo pomoglo. Sada kada imam ventilacioni sistem, više ne moram da brinem o tome. Svjež vazduh neprekidno ulazi u stambene prostorije kroz sistem, dok prozori mogu ostati zatvoreni. U ovo doba godine, ovo je posebno dobrodošlo, jer bi otvaranjem prozora gubila mnogo toplote, a smrdelo bi od dima, jer mnoge komšije u selu za grijanje koriste drva. Lunos ventilacioni sistem samo dovodi svjež vazduh u prostoriju, napolju ostaju neprijatni mirisi i alergene materije." Melita ne koristi dugo ventilacioni sistem, ali kaže da ne može da vjeruje kako je živjela bez njega toliko dugo: "Posle ugradnje decentralizovanog sistema ventilacije, život je nesumnjivo kvalitetniji i dišete drugačije."

Nevidljiv i nečujan - ali veoma efikasan

Lunos ventilacioni sistem je nevidljiv za stanare (ugrađen je veoma precizno, uz minimalne intervencije u prostoriji) i nečujan (radi veoma tiho, veoma osjetljiviji ljudi kojima smeta i najtiši zvuk mogu da se odluče za dodatni prigušivač). Međutim njegov efekat se ne može zanemariti - ventilacioni sistem zapravo radi, o čemu svjedoče mjerači za vlagu, koji nakon ugradnje pokazuju drugačije parametre nego prije ugradnje. "Zar nije jedna od najvažnijih stvari da udišemo čist i svjež vazduh u prostoriji u kojoj provodimo mnogo vremena?" - pita se Melita i saglasni smo da su svjež vazduh i idealan nivo vlažnosti uslovi, da se u svom domu osjećamo dobro i imamo zdravu životnu sredinu.

Osjetite svježinu u svom domu.

Aktuelno


Imate pitanje? PIŠITE NAM!

Ime i prezime
Telefon *
E-pošta *
Poruka