Klasični sistem

Nova generacija ventilatora Silvento


Bez uznemirujuće buke

Područja saobraćaja i životni prostori su sve bliže jedni drugima. Svejedno se osjećamo kao kod kuće samo pod zaštitom "tihih zidova". Zato smo motore ventilatora Silvento optimizovali, dimenzije rotora i ventilacionih komponenti smo preoblikovali po zadnjim studijama i radikalno smo ih unaprijedili. Rezultat je jedan od najtiših ventilatora na svijetu. Svi ventilatori Silvento rade na minimalnom nivou jačine zvuka, jedva čujni nivo - 24dB na 30 m3/h (osnovna ventilacija) i 35dB na 60 m3/h (ventilacija po potrebi).

Za okolinu

Silvento spriječava povećavanje troškova energije i zagađenja okoline. Kao posljedica razvoja efikasnijih pogonskih jedinica, novu generaciju ventilatora odlikuje izuzetno niska potrošnja energije - za 2 nivoa protoka, potrošnja energije je samo: 1,8 do 6,2W pri 30/60 mpo satu protoka vazduha – dostupan statički pritisak 210 Pa.

 

Za tehnologiju i komfor

Regulacija "odvodnog" vazduha u zavisnosti od realnih potreba je prvi put kontrolisana senzorima za temperaturu i vlagu. Ta inovativna kontrola se konstantno i efikasno prilagođava protoku vazduha i  realnim uslovima života i tako obezbjeđuje efikasnu zaštitu protiv štete, koja nastaje zbog vlage i buđi. Automatski kontroler godišnjih doba samostalno podešava regulaciju nivoa vlage. Pored automatske kontrole, svi ventilatori Silvento imaju centralnu kontrolu, kao i kontrolu kretanja zahvaljujući integrisanom senzoru. Prijatan rad i jednostavno upravljanje obezbjeđuje jasno vidljiv LED ekran, koji prikazuje zahtjev za promjenu filtera i operativni status u vezi sa kontrolom vlage i temperature.

Elegantan i neupadljiv dizajn

Silvento je dizajniran tako da je jednostavan i neupadljiv, nezavisno od prostora u kome se nalazi. U isto vrijeme je elegantan. Protok vazduha je na zadnjoj strani, tako da akumulacija čestica prašine na filterima nije vidljiva. Prednje kućište je pločasto, a dimenzije govore koliko je kompaktan sam ventilator: dimenzije ugradnog kućišta su 262x262x90,6 mm, dimenzije nadgradnog kućišta su 269x269x109,5 mm.